Tervetuloa Lahden Nuorkauppakamarin verkkokauppaan!

Täältä voit ostaa vaivatta ennakkoliput Business Pikkujouluihin!

Ensimmäistä kertaa vuonna 2014 järjestetyt Business-pikkujoulut saavat jatkoa – tänä vuonna pistämme paremmaksi! Lahdessa marraskuun 5. päivä järjestettävä Menestyjän päivä huipentuu Business Pikkujoulut 2015 -verkostoitumistapahtumaan Lahden Seurahuoneella.

Nyt on siis mitä parhain mahdollisuus jatkaa iltaa Business Day:n jälkeen ja juhlia asiakkaidesi ja kollegoidesi kanssa iloisissa tunnelmissa vaikka aamun pikkutunneille saakka. Nyt saat liput kätevästi ja edullisemmin ennakkoon verkkokaupastamme. Mitä enemmän lippuja ostat, sen edullisemmin ne saat. Valitse haluamasi lippumäärä alla olevasta Osta liput -painikkeesta.

Maksu- ja toimitustavat

Verkkopalvelussamme voit maksaa verkkopankkitunnuksilla (Nordea, OP, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken) sekä yleisillä luottokorteilla (Visa, Mastercard). Liput toimitamme itsetulostettavina lippuina antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7). Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Saitko kampanjakoodin?
Valitse tapahtuman alta kohta "Lue lisää" ja pääset antamaan kampanjakoodisi  

Lippujen tarkistus
Muistathan tulostaa lipun mukaasi tapahtumaan. Tarkistamme kaikki liput paikan päällä.